Vill du fånga ditt barn på bild? Samla familjen för bilder? Kärleken mellan dig och din partner? Eller vill du föreviga din graviditet? 

Det är fantastiskt roligt att få förtroendet att föreviga känslor och speciella tillfällen. Jag är öppen för förslag och testar gärna på något nytt.
 
Inför en fotografering kommer vi tillsammans överens om en härlig plats där vi sedan träffas och fotograferar. På platsen vi väljer ska det finnas möjlighet till olika miljöer för att få en variation i bilderna. Jag sätter ingen tidsgräns på fotograferingen utan vi fotograferar till vi är nöjda och eventuella små barn tröttnar. Vanligtvis tar det ungefär 30-90 minuter. 
 
Saker att tänka på:
  • Välj kläder som du känner dig bekväm i. Starka färger eller mönster/stora loggor bör undvikas. Är ni fler som ska vara med på bild är det alltid fint om ni matchar.
  • Små barn ska inte fotograferas hungriga och trötta. Tänk på sov- och mattider när ni bokar tid för fotografering. 
  • Barnen ska tycka det är roligt att stå framför kameran, vi leker oss fram till härliga bilder. Det här kan självklart också gälla vuxna.
  • Jag har en del rekvisita. Är det något speciellt ni skulle vilja ha med, hör med mig! Det är självklart fritt fram att ta med något eget. Kanske favoritnallen/leksaken eller något som betyder mycket för hela familjen. Djur får självklart vara med.
Kontakta mig för prisinformation! Då detta är det nyaste inom min fotografering gäller än så länge ett reducerat pris. 

Kontakt

Victoria Mickelsson
Västernorrland, Sundsvall
Hälsingland, Hudiksvall