Vem är jag?

Jag är en 20-årig tjej boende i Sundsvall. Här pluggar jag på Mittuniversitetet, andra året på Journalistprogrammet. Resten av familjen bor i Bjuråker, Hälsingland, vilket innebär att jag pendlar ganska ofta mellan dessa två hem. 

Mitt stora intresse, och en av de stora anledningarna till att jag valt min utbildning, är fotografering. I juli 2011 fick jag min första egna systemkamera, tidigare hade jag lånat (eller tagit) vänners kameror. Sedan dess har jag fotograferat så ofta jag bara har haft möjlighet. 
 
Utöver fotografering har hästar sedan väldigt länge varit en stor del av mitt liv. Helt naturligt har det då också varit främst hästar och deras ägare som har ståt framför kameran. Under det senaste året har jag vidgat mina vyer och både andra djur och barn och familjer har stått framför kameran. 
 
Jag tycker verkligen att det är fantastiskt roligt att fotografera, träffa nya människor och göra det bästa för att få fina bilder. Jag vill hela tiden utvecklas och testa nya saker. 

 

Min assistent: 

Hunden Tuff, familjens ögonsten och lurvboll, är en tvåårig liten blandras. När jag åker iväg på tävlingar händer det då och då att han följer med och det gör han, numera, med den äran. Då ligger han bakom mig på en filt timme in och timme ut. 
 
Han är världens goaste, men tycker att främlingar kan vara lite läskiga – vilket inte är så konstigt när man är uppvuxen mitt ute i skogen. Därför trivs han bäst med att i början bli ignorerad där han ligger. 

Kontakt

Victoria Mickelsson
Västernorrland, Sundsvall
Hälsingland, Hudiksvall